Kalendarium 2017

20 april, Bild- och berättarkväll, kl. 18.30
Vi har inte något speciellt ämne eller tema för kvällen, utan vi berättar och minns allteftersom bilderna dyker upp. Vi söker foton av nyare datum, eftersom 60- och 70-tal numera är historia och nostalgi.

22 april, Arbetsdag, kl. 09-12
Våren är här och det är dags att snygga till efter vintern. Vi hjälps åt att städa upp i trädgården och göra rishögar till Valborgsfirandet. Ta gärna med egna redskap, rengörningsgrejer, eller det du vill greja med.

30 april Valborgsmässoafton, kl. 19.00
Vi samlas och sjunger in våren. Om vädret tillåter tänder vi valborgsmässoelden och grillar lite korv. Ta gärna dina barn och ungdomar samt eventuella gäster med dig. Varmt välkomna!

22 juni Midsommarstången kläs, kl. 18.00
Nu är det äntligen dags att klä midsommarstången! Vi tar då även tacksamt emot vinster till lotterierna.
Meddela gärna till lisbethwester52(a)gmail.com om du har möjlighet att baka kakor, bullar, mjuka kakor eller skänka priser. Men om du inte meddelat, så får du förstås komma och lämna ändå!

23 juni Midsommarafton, kl. 15.00
Med dans kring stången hälsar vi sommaren välkommen. Kanske blir det en fika i det gröna eller varför inte fresta turen och köpa några lotter.

8 juli Bassholmendagen, kl. 13.00
Föreningen Allmogebåtars årliga aktivitetsdag.

20 juli Bakluckeloppis, kl. 10.00 – 18.00
Bakluckeloppis på hembygdsgården. 100 kr/bord. Fika finns till försäljning

17 sept. Gemensamhetskväll med kreativitet kl. 15.00
För hela familjen. Vi träffas och jobbar med hantverk. Kom gärna med egna idéer, t.ex. sylt, saft, ljusstöpning, tunnbröd etc.
Skicka gärna din anmälan till info(a)dragsmarkshembygdsforening.se