Kalendarium 2019

27 april Arbetsdag, kl. 10-13

Våren är här och det är dags att snygga till efter vintern. Vi hjälps åt att städa upp i trädgården och göra rishögar till Valborgsfirandet. Ta gärna med egna redskap, rengöringsgrejer, eller det du vill greja med.

30 april Valborgsmässoafton, kl. 19.00

Vi samlas och sjunger in våren. Om vädret tillåter tänder vi valborgsmässoelden och grillar lite korv. Ta gärna barn och ungdomar samt eventuella gäster med dig. Varmt välkomna!

1 maj, Röda Korsets loppis

15 juni, Brännboll på Bassholmen, kl. 11.00

Spontan brännbollsdag på Bassholmen. Tag med fika för en härlig dag med familjen. Vi spelar brännboll och kubb. Grillen är tänd. Ha koll på Facebook/hemsidan, där kommer färjetider för Kärlingesund-Bassholmen/

20 juni, Midsommarstången kläs, kl. 18.00

Vi samlas för att gemensamt klä midsommar-stången. Vi tar då även tacksamt emot vinster till lotterierna. Meddela gärna till lisbethwester52@gmail.com om du har möjlighet att baka kakor, bullar, mjuka kakor eller skänka priser. Men om du inte meddelat, så får du förstås komma och lämna ändå!

21 juni, Midsommarafton, kl. 15.00

Med dans kring stången hälsar vi sommaren välkommen. Kanske blir det en fika i det gröna eller varför inte fresta turen och köpa några lotter.

13 juli, Bassholmendagen, kl. 13.00

7 december, Vinterfest, kl. 19.00

Vinterfest i sann tomtenda. Kom i passande kläder. Lättare tilltugg och levande musik. Pris för bästa klädsel. Förra året vann tomten själv!

6 mars 2020  Årsmöte, kl. 19.00

I övrigt följ oss på Facebook ”Dragsmarks Hembygdsförening” och titta in på hemsidan ibland för händelser under året.

Om du har en bra idé på en aktivitet, så tveka inte för att köra igång!